3 jeziki motiviranja timov in posameznikov

Motivacija je gorivo na naši poti do cilja. In včasih ga zmanjka. Kako naprej takrat, ko se zdi, da ne gre? Odkrili bomo tri jezike (samo)motiviranja, naše (skupne) vrline in poiskali kaj je tisto, zaradi česar nam je zmanjkalo goriva in kako naprej.

Učinkovito vodenje sestankov

Vodenje ni nič drugega, kot komuniciranje. Učinkoviti sestanki so lahko požiralci časa in energije ali pa vir navdiha in rešitve. Včasih pa sestanek organizaramo zato, da sodelavcem nekaj damo, ne le, da dobimo od njih. Kako se pripraviti, koga povabiti, kako voditi ter kdaj in kako zaključiti sestanek, da bo vir navdiha.

Ko nas strese stres: kaj lahko storim zase?

Stres je naravni odgovor našega telesa, ki nam (je) omogoči(l) fizično preživetje v življenjsko nevarnih okoliščinah. Kako prepoznam stres in kako upravljati naravni odziv telesa v sodobnih pogojih, ko navadno ne gre za fizično temveč psihološko preživetje?

Kako postati uspešen pogajalec

Tudi pri pogajanjih s(m)o ključni ljudje. Spoznajte vedenja, ki ustvarjajo “pogajalsko pokopališče”, komunikacijske pogajalske veščine, kako suvereno nastopiti. Izbrati strateška ali taktična pogajanja? Kako se na pogajanja pripraviti in določiti svoje pogajalsko območje. Ter nenazadnje … spoznajte pogajalske taktike, ki včasih “udarijo pod pas” – da jih boste prepoznali in znali upravljati v svojo korist. Postanite izurjen in vešč pogajalec ne glede na področje vašega dela.

Obvladovanje konfliktov v komunikaciji

Konflikti lahko končajo vašo kariero, poslovni odnos, zaradi njih lahko izgubite prijatelja ali dobro stranko. Z ustreznimi pristopi lahko večino konfliktov preprečite, z izbiro prave strategije reševanja konfliktov pa večino konfliktov lahko obvladate kot pravi profesionalec.

Skupaj smo boljši in močnejši

Timsko delo je (lahko) ena najbolj uspešnih oblik dela. S praktično vajo spoznajte, kako 1+1 lahko postane 5 in s sinergijo vašega tima dosegajte se boljše rezultate in negujte vrhunske odnose v vašem timu.

“Psihobob” –zvesti prijatelj vašega tima na poti do skupnega cilja

Ovire so stalnica na poti timov do želenega cilja. Dovolite, da Psihobob postane zvesti spremljevalec vašega tima, ki bo poskrbel, da kljub oviram, spremembam in izzivom dosežete skupne cilje. In se pri tem celo zabavate!