Razumevanje odnosov I., II., individualni coaching

Ljudje smo si različni in v vsakdanjemu življenju se teh razlik pogosto ne zavedamo. Zato se z nekaterimi ljudmi takoj razumemo, z drugimi pa nikakor ne najdemo skupnega jezika. Od kod te razlike, kakšne so in kaj lahko naredimo sami, da se (osebni, službeni) odnosi izboljšajo? Odkrijte tudi lastni osebni profil in kaj ta pomeni za oblikovanje in vzdrževanje odnosov ter ustrezno in učinkovito komunikacijo.

Naše vrline in kaj pomenijo za odnose

Vsi imamo vrline, se pa razlikujemo glede na to, katere so naše vrline. Z vrlinami včasih tudi pretiravamo in pretirane vrline drugi lahko vidijo kot naše slabosti. Ozavestite in spoznajte svoje vrline in tudi to, kako in kdaj z njimi morda pretiravate. Predvsem pa si odgovorite na vprašanje, kaj to pomeni za vzpostavitev vrhunskih odnosov na zasebnem in poslovnem področju.

Upravljanje konfliktov

Konflikti lahko zamajejo ali celo uničijo osebni ali poslovni odnos, zaradi njih lahko izgubite prijatelja ali dobro stranko. Z ustreznimi pristopi lahko večino konfliktov preprečite, z izbiro prave strategije reševanja konfliktov pa konflikte lahko obvladate kot pravi profesionalec in tako ohranite in celo izboljšate vaše odnose.